Didi Kempot - Sewu kuto

INTRO: C Em F G C
CSewu kuto uwis tak liEmwati FSewu atCi tak takoGni CNanging kabeh podo ra nEmgerteni FLungamuC neng endGi Pirang tAmaun anggonku nggolFeki SeprenCe durung bisGo nemoni C
INTRO: Am Dm G C REFF:
DmWis tak cGobo CngelaAmliake FJenengmGu soko atiCku FSak tenGane aku oCra GngaAmpusi DmIsih trGesno slCiramGu
(*) C Em Umpamane kowe uwis mulyo
FLilCo akuG lilo YoC mung siji dadi panyuEmwunku FAku pCengen ketemuG
(#) Am F Senajan sak kedeping moto
Tak ‘nggCo tombo kaEmngen jero ningC dodo INTRO: Em F C Am G C
REPEAT: REFF, (*)
SenajAman wektu mung sedeloFk Tak ‘nggo Ctombo kangEmen jero ning Cdodo
  • 0