Didi Kempot - Sewu kuto

INTRO: G Bm C D G
GSewu kuto uwis tBmak liwati CSewu Gati tak Dtakoni GNanging kabeh podoBm ra ngerteni CLungaGmu neng Dendi PirangEm taun anggonku nCggoleki SeprGene durunDg biso neGmoni
INTRO: Em Am D G REFF:   Am D G Em   Wis tak cobo ngelaliake   C D G   Jenengmu soko atiku   C D G D/F# Em   Sak tenane aku ora ngapusi   Am D G D   Isih tresno sliramu (*) G Bm   Umpamane kowe uwis mulyo   C G D   Lilo aku lilo   G Bm   Yo mung siji dadi panyuwunku   C G D   Aku pengen ketemu (#)  Em C   Senajan sak kedeping moto    G Bm G   Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo INTRO: Bm C G     Em D G REPEAT: REFF, (*)
SenaEmjan wektu mung sCedelok Tak ‘ngGgo tomboBm kangen jerGo ning dodo
REPEAT: (#)
  • 0