Didi Kempot - Sewu kuto

[intro] G Bm C D G [Verse 1]
GSewu kuto uwis tak lBmiwati CSewu aGti tak tDakoni GNanging kabeh podo ra Bmngerteni CLungaGmu neng enDdi Pirang taEmun anggonku nggoleCki SepreGne durung Dbiso nemoGni
[Intro] Em Am D G [Chorus]
AmWis tak coDboG ngelaliaEmke CJenengDmu soko aGtiku CSak tenDane aku GoraD/F# ngapusEmi AmIsih tresDno sliraGmu D
[Verse 2]
GUmpamane kowe uBmwis mulyo CLiloG aku liDlo GYo mung siji dadi paBmnyuwunku CAku Gpengen keteDmu
SenaEmjan sak kedeping moCto Tak nggo Gtombo kaBmngen jero ning Gdodo
[intro] Bm C G Em D G [Chorus]
AmWis tak coDboG ngelaliaEmke CJenengDmu soko aGtiku CSak tenDane aku GoraD/F# ngapusEmi AmIsih tresDno sliraGmu D
[Verse 2]
GUmpamane kowe uBmwis mulyo CLiloG aku liDlo GYo mung siji dadi paBmnyuwunku CAku Gpengen keteDmu
SenaEmjan wektu mung sedeClok Tak nggo Gtombo kaBmngen jero ning Gdodo
SenaEmjan sak kedeping moCto Tak nggo Gtombo kaBmngen jero ning Gdodo
  • 0