Didi Kempot - Suket teki

Chord originalnya dari "G" Biar kaya aslinya, pake capo di fret 7 ENJOY! [Intro] C D G D
Daku tak sing ngaGlah trimo munGdur timbang loro aDti tak oAmyak o wong kowe wis laDli ora bakal GbaliD D
Dparibasan aGwak, urip kari balung Glilo tak lakoCni Cjebule janGjimu, jebule suDmpahmu ra biso diguGgu
[Chorus]
wong sGalah ora geClem ngaku salah suDwe-suwe sopo wonge siGng betah
Gmripatku uwis nCgerti sak nyatane Dkowe selak golek menangmu dGewe tak tandur pCari, jebul tukDule Dmalah suket GtekiD
[Interlude] G D Am D G D
Dparibasan aGwak, urip kari balung Glilo tak lakoCni Cjebule janGjimu, jebule sumDpahmu ra biso diguGgu
[Chorus]
wong sGalah ora geClem ngaku salah suDwe-suwe sopo wonge siGng betah
Gmripatku uwis nCgerti sak nyatane Dkowe selak golek menangmu dGewe tak tandur pCari, jebul tukDule Dmalah suket GtekiD
wong sGalah ora geClem ngaku salah suDwe-suwe sopo wonge siGng betah
Gmripatku uwis nCgerti sak nyatane Dkowe selak golek menangmu dGewe tak tandur pCari, jebul tukDule Dmalah suket GtekiD
[Ending]
tak tandur pCari, jebul tukuDle Dmalah suket tGeki
[Outro] C D G G IG: @gamasalah
  • 0