Didi Kempot - Suket teki

Intro : D G A D A..
aku tak sing ngalDah trimo munDdur timbang loro aAti tak uyaEmko wong kowe wis laAli ora bakal baDli..A..
*)
paribasan awDak urip kari balung lilo tak lakoGni jebule janjiDmu jebule sumpAahmu ra biso diDgugu..
Reff :
wong salah ora gelGem ngaku salah suwAe-suwe sopo wonge sing bDetah mripatku uwis ngerGti sak nyatane koAwe selak golek menangmu deDwe tak tandur pGari jebul tukuAle malah suket teDki...
..A D A Em A D A ==Kembali ke : *), Reff [2x]
tak tandur pGari jebul tukAule malah suket teDki..
Outro : G A D..D
  • 0