Didi Kempot - Stasiun balapan

[Intro] Bm Em A D G Em F# Bm (2x) G F# G F#
Ning BmStasiun Balapan kuto Solo sing dadi kenangan Kowe karo Emaku nalF#iko Ngeterke lungaBmmu F#
Ning StasBmiun Balapan rasane koyo wong kelangan Kowe ninggal Emaku Ra krF#oso netes eluh ning pBmipiku
ADa... dada sayanDg... ADa... s'lamat jalaBmn... F#
[Reff 1]
JanjBmi lungo mung sedeloEm Jare seAwulan ra oDno PaGmitmu nalika semonEmo Ning staF#siun balapan SBmolo
[Intro] F#m G F# Bm [Reff 2]
JaBmre lungo mung sedelEmo Malah tanpAo kirim warDto LaGli opo pancen nglaEmli Yen eling F#mbok enggal Bmbali..G. F#
Ning StasBmiun Balapan kuto Solo sing dadi kenangan
[Intro] A Bm A Bm F# Bm F# Bm Em F# Em F# Em F# G Bm [Reff 1]
JanjBmi lungo mung sedeloEm Jare seAwulan ra oDno PaGmitmu nalika semonEmo Ning staF#siun balapan SBmolo
[Intro] F#m G F# Bm [Reff 2]
JaBmre lungo mung sedelEmo Malah tanpAo kirim warDto LaGli opo pancen nglaEmli Yen eling F#mbok enggal Bmbali..G. F#
Ning BmStasiun Balapan kuto Solo sing dadi kenangan Kowe karo Emaku nalF#iko Ngeterke lungaBmmu F#
[Coda]
Ning BmStasiun Balapan rasane koyo wong kelangan
  • 0