Didi Kempot - Stasiun balapan

-- Tuning drop ½ -- INTRO: Bm Em A D G Em F# Bm (2x)     G F# G F# (*)  Bm   Ning setasiun Balapan   kuto Solo sing dadi kenangan    Em F#   Kowe karu aku nalika...    Bm F#   Ngeterke lungamu
Ning Bmsetasiun Balapan rasane koyo wong kelangan Kowe ninggalEm aku Ra krF#oso netes eluh niBmng pipiku
ADa... dada saDyang... ADa... s'lamatBm jalF#an...
REFF:    Bm Em   Janji lungo mung sedelo    A D   Jare sewulan ra ono    G Em   Pamitmu nalika semono    F# Bm   Ning setasiun balapan Solo INTRO: F#m G F# Bm REFF2:    Bm Em   Jare lungo mung sedelo    A D   Malah tanpo kirim warto    G Em   Lali opo pancen nglali    F# Bm G F#   Yen eling mbok enggal bali...
Ning Bmsetasiun Balapan kuto Solo sing dadi kenangan
INTRO: A Bm A Bm F# Bm F# Bm     Em F# Em F# Em F# G Bm REPEAT: REFF INTRO: F#m G F# Bm REPEAT: REFF2 REPEAT: (*) //helloaldrian
  • 0