Didi Kempot - Pamer bojo

[INTRO] C F C Am Em F G Em Am F C G
CKoyo Fngene Crasane wong nandang kangen Rino Amwengi atiku Emrasane peteng FTansah GkelingEman kepengAmen nyawang sedFelo wDmae uwGis emoh tenan
Intro:Dm G
CCidro jaFnji tegCane kowe ngapusi NgantAmi seprene Emsuwene aku ngenteni Fnangis GbatinkEmu nggrantesAm uripku telesF kebes neteGs eluh nenCg dadaku
[CENDOL DAWET] Am Em F G C Am Em F G C [REFF]
DuCdu klambEmi anyar sing Fneng njero lemariku DmNanging bojo Ganyar sing mbo pamerke neng aku
[INTRO] F G C
CDudu wanEmgi mawar Sing taFk sawang neng mripatku NangingDm kowe lali nGglarani wong koyo aku
FNeng opGo seneng aku YenEm mung gAmawe laraku FPamer Gbojo Canyar neng arepku
Cidro jCanji teFgane koCwe ngapusi Nganti seAmprene suweEmne aku ngenteni NanFgis baGtinku EmnggranAmtes uripku Teles kFebes nGetes eluCh neng dadaku
[CENDOL DAWET] Am Em F G C Am Em F G C [REFF]
CDudu klambEmi anyar singF neng njero lemariku DmNanging bGojo anyar sing mbo pamerke neng aku
[INTRO] F G C
CDuduEm wangi mawar SingF tak sawang neng mripatku NangingDm kowe laGli nglarani wong koyo aku NaFngis bGatinkuEm nggraAmntes uripku Teles kFebes nGetes eluCh neng dadaku
outro : C
  • 0