Didi Kempot - Pamer bojo

Ds,21 Intro : C F C..Am..Em.. F G Em Am F G C G
Koyo ngeCne rasane wFong nandang kCangen rino weAmngi atiku rasane peEmteng Ftansah kelinGgan Emkepengen nyawAmang sedeFlo wae uDmwis emoh teGnan..
Int. F G *)
Cidro janCji tegane Fkowe ngapCusi nganti sepreAmne suwene aku ngenteEmni Fnangis batinGku nggrEmantes uripAmku teles keFbes netes eGluh neng dadCaku..
Musik : Am..Em..F G C G Reff:
DuCdu klambi anEmyar sing neng njeFro lemariku nangDming bojo anyar sing mbok paGmerke neng aku..
Int. F G C G
DuCdu wangi maEmwar sing tak saFwang neng mripatku nangDming kowe lali nglarani Gwong koyo aku..
#)
FNeng opo senGeng aku Emyen mung gawe Amlaraku pamFer bojo anGyar neng ngarCepku..
Musik : Am..Em..F G C Am..Em..F G C G *)
Cidro janCji tegane Fkowe ngapCusi nganti sepreAmne suwene aku ngenteEmni Fnangis batinGku nggrEmantes uripAmku teles keFbes netes eGluh neng dadCaku..
Musik : Am..Em..F G C G Reff:
DuCdu klambi anEmyar sing neng njeFro lemariku nangDming bojo anyar sing mbok paGmerke neng aku..
Int. F G C G
DuCdu wangi maEmwar sing tak saFwang neng mripatku nangDming kowe lali nglarani Gwong koyo aku..
#)
FNeng opo senGeng aku Emyen mung gawe Amlaraku pamFer bojo anGyar neng ngarCepku..
FNeng opo senGeng aku Emyen mung gawe Amlaraku pamFer bojo anGyar neng ngarCepku.. pamFer bojo anGyar neng ngarCepku..
Outro : C..
  • 0