Didi Kempot - Dalan tembus

[Intro] Am Dm G C F Am Em Am [2x] E [Verse]
Mental menAmtul cemoro Fkegowo anAmgin manuk jaDmlak podo ngoceh wanci enjAming kenal piFsan selawase mesti elAming soyo cedEak bebasan kepengen nyanding
dalan temAmbus cemoro Fsewu saranAmgan mlaku mlDmaku karo nyawang tetandurAman karang anFyar magetan wes ra krengroAmsan paribasEan sak kedep netro wAmes tekan
[Pre-Chorus]
wFoh uwohan sing do gemanAmdul tidak salFah pancen lerEmes memang beAmtul
[Interlude] Dm G C F Dm E Am E Dm Am E Am [Chorus]
embAmun sing netes ono Dming rambut howo adGem sing kegowo kaCbut dalan temFbus dadi kenaDmngan cemoro Amsewu sarangan ngelingEake nalika isih paAmcaran
[Interlude] Dm E Am [Chorus]
embAmun sing netes ono ing Dmrambut howo adGem sing kegowo kCabut dalan temFbus dadi kenaDmngan cemoro Amsewu sarangan ra tak nyoEno sliramu wis ra keAmlingan
Mental menAmtul cemoro Ekegowo anAmgin manuk jaDmlak podo ngoceh wanci enjAming kenal piFsan selawase mesti elAming soyo cedEak bebasan wong sing nyanding
[Pre-Chorus]
wFoh uwohan sing do gemanAmdul tidak salFah pancen lerEmes memang beAmtul
[Chorus]
embAmun sing netes ono Dming rambut howo adGem sing kegowo kaCbut dalan temFbus dadi kenaDmngan cemoro Amsewu sarangan ngelingEake nalika isih paAmcaran
[Outro]
dalan temEbus cemoro sewu sarAmangan
  • 0