Didi Kempot - Tresno sepisan

[Intro] Am F Dm Am Dm Am Bm E Am (2x) E [Verse]
TreAmsno sing sepisan Nglale aEke ora gampang Jroning Dmati seprene isih kelinAmgan…. YomEung kowe..yoAmmung kowe.. Ra ono Dmwong liyo ra oEno liyAmane..E TeAmkane saiki opo nganEti tekan pati Aku Dmdewe seprene yo ora Amngerti YoEmung kowe..yomAmung kowe.. Ra ono Dmwong liyo ra oEno liyAmane..
[Interlude] Dm Am F E Am (2x) [Chorus]
Mung aDmku lan kowe sing ngerti Amlan sing ngrasake RumangsEaku ndunyo ora ono sing ndAmuwe..
[Interlude] F Dm Am [Chorus]
Mung akDmu lan kowe sing sumpahAm naliko kae kanti ikhlEas wong loro podo senenAmge….E.
[Verse]
TreAmsno sing sepisan Nglale aEke ora gampang Jroning Dmati sepreEne isih kelinAmgan….
[Interlude] Dm Am F E Am (2x) [Chorus]
Mung aDmku lan kowe sing ngertiAm lan sing ngrasake RumangsaEku ndunyo ora ono sing nduAmwe..
[Interlude] F Dm Am [Chorus]
Mung Dmaku lan kowe sing sumpahAm naliko kae kanti ikhElas wong loro podo seneAmnge…E.. TeAmkane saiki opo nganEti tekan pati Aku Dmdewe sepreEne yo ora ngAmerti Aku dDmewe sepreEne yo ora ngeAmrti
  • 0