Didi Kempot - Terminal tirtonadi

[Intro] Dm G C Am Dm E Am E [verse 1]
AmNalikane ing Tirtonadi Ngenteni tekane bis wEayah wengi Tanganmu tak kanDmti kowe ngucap jEanji Lungo mestAmi balEi
[Verse 2]
AmRasane ngetung nganti lali Wis pirang tahun anggonEku ngenteni Ngenteni sliraDmmu, ning kene tak tEunggu Nganti sak elingAmmu
[Bridge]
Mongso rendeEng wis ganti ketigo Opo kowe ra kroAmso... Yen kowe Eisih seneng lan tresno Kudune kowe Amkroso...
[verse 1]
AmNalikane ing Tirtonadi Ngenteni tekane bis wEayah wengi Tanganmu tak kanDmti kowe ngucap jEanji Lungo mestAmi balEi
[Intro] E Am E Am [Chorus]
Wis suAmwe, wis suwe, wis suwe Kangen sing tak Dmrasakke RasaEne, rasane, rasane Rasane koyo AmngeneE Ning keAne, ning kene Ning keA/C#ne aku ngenteni Dmkowe Aku kaAmngen, kangenku muEng Am F C-B-Am Kanggo kowe...
[Verse 2]
AmRasane ngetung nganti lali Wis pirang tahun anggonEku ngenteni Ngenteni sliraDmmu, ning kene tak tEunggu Nganti sak elingAmmu
[Intro] E Am E Am [Chorus]
Wis suAmwe, wis suwe, wis suwe Kangen sing tak Dmrasakke RasaEne, rasane, rasane Rasane koyo AmngeneE Ning keAne, ning kene Ning keA/C#ne aku ngenteni Dmkowe Aku kaAmngen, kangenku muEng Am F C-B-Am Kanggo kowe...
[verse 1]
AmNalikane ing Tirtonadi Ngenteni tekane bis wEayah wengi Tanganmu tak kanDmti kowe ngucap jEanji Lungo mestAmi balEi
[Verse 2]
AmRasane ngetung nganti lali Wis pirang tahun anggonEku ngenteni Ngenteni sliraDmmu, ning kene tak tEunggu Nganti sak elingAmmu
[Bridge]
Mongso rendeEng wis ganti ketigo Opo kowe ra kroAmso... Yen kowe Eisih seneng lan tresno Kudune kowe Amkroso...
Nalikane ing TirtAmonadi
  • 0