Didi Kempot - Tanjung emas

I didnt make itself. I just took from friend tabs and then I post here because i think there is not yet. I hope it can help. please visit http://yoosyoes.blogspot.com/2011/03/didi-kempot-tanjung-mas-tinggal-janji.html for original form Fig1 D F#m G D Em Bm Em A D A
Dbebasan koyo F#mngen teni Gudane mAongso ketDigo Gnajan mAung sedelDo ora dadiF#m ngopo Empenting bisEo ngademke Aati wou
Dsemono ugo raF#msane atiku Gmung taAnsyah nunDggu tekamu Gra krosAo setahunD kowe ningF#mgal aku Emkangen kAangene aDtiku
Fig2 Em D Em A D
F#maku sih kelinganBm naliko ing pelabuhan Gkowe janji Alungo ra oDno sewulan F#mnanging saiki, wBmis luwih ing janji Gnyatane kowAe ora baliD bali
Emneng pelabuAhan tanjungD mas kBmene Embiyen aku nAgeter ke koDwe Emneng pelabuAhan semaranDg keneBm Emaku tansah Angenteni koDwe
Fig3 D G Em A D Em A D A D A
Dsemono ugo raF#msane atiku Gmung taAnsyah nunDggu tekamu Gra krosAo setahunD kowe ningF#mgal aku Emkangen kAangene aDtiku
Fig4 Em D Em A D
F#maku sih kelinganBm naliko ing pelabuhan Gkowe janji Alungo ra oDno sewulan F#mnanging saiki, wBmis luwih ing janji Gnyatane kowAe ora baliD bali
Emneng pelabuAhan tanjungD mas kBmene Embiyen aku nAgeter ke koDwe Emneng pelabuAhan semaranDg keneBm Emaku tansah Angenteni koDwe
  • 0