Didi Kempot - Taman jurug

[Intro] Am Dm E Am Am Dm E Am [Verse]
NAming Kutho Solo, muda lan muDmdi Ing Taman JuErug ing pinggir Bengawan SoAmlo AmMuda lan mudi, awan lan mbeDmngi Do suko-suEko, nanging ojo ngiket janAmji Dm Em Am
[Chorus]
AmCahyaning bulan, nrajang pucuk ing cemaDmra Angin kang tekEo, sasat nggowo gending tresAmno AmBanyu Bengawan, sinorot cahyaning buDmlan Lir sewu diEan, alerap nggugah kenangaAmn NAmgersakke nopo, mung sarwo oDmno Ning Taman JuErug, taman endah Kutho SAmolo PAmapan Kreasi, muda lan muDmdi Sing tuwo-tuEwo welinge jo nganti laAmli
[Interlude] Am Dm E Am Am Dm E Am [Verse]
NAming Kutho Solo, muda lan muDmdi Ing Taman JuErug ing pinggir Bengawan SoAmlo AmMuda lan mudi, awan lan mbeDmngi Do suko-suEko, nanging ojo ngiket janAmji Dm Em Am
[Chorus]
AmCahyaning bulan, nrajang pucuk ing cemaDmra Angin kang tekEo, sasat nggowo gending tresAmno AmBanyu Bengawan, sinorot cahyaning buDmlan Lir sewu diEan, alerap nggugah kenangaAmn NAmgersakke nopo, mung sarwo oDmno Ning Taman JuErug, taman endah Kutho SAmolo PAmapan Kreasi, muda lan muDmdi Sing tuwo-tuEwo welinge jo nganti laAmli
  • 0