Didi Kempot - Sri minggat

[Intro] C Am Dm G C G [Verse]
CSri, kapAman kowe baCli Kowe lungo ora pamit aGku JarenCe neng pasar, pamFit tuku trasCi Nganti saGiki kowe durung baCli G CSri, Amopo kowe laCli Janjine sehidup semaGti Aku oCra nyono koFwe arep lunCgo Loro aGtiku, atiku lCoro
[Interlude] Dm G C [Chorus]
Ndang baliCo, Sri..Am ndang baliCo… Aku loFro mikir koGwe ono ning enCdi.. Ndang balCio, SriAm.. ndang balCio… Tego teFmen kowe mingGgat ninggalke akCu AmYen pancene Sri kowe eling aCku Ndang baliGo, aku kangen setengah mCati
[Interlude] G C Am Dm G C G [Verse]
CSri, kapAman kowe baCli Kowe lungo ora pamit aGku JarenCe neng pasar, pamFit tuku trasCi Nganti saGiki kowe durung baCli G
CSri, Amopo kowe laCli Janjine sehidup semaGti Aku oCra nyono koFwe arep lunCgo Loro aGtiku, atiku lCoro
[Interlude] Dm G C [Chorus]
Ndang baliCo, Sri..Am ndang baliCo… Aku loFro mikir koGwe ono ning enCdi.. Ndang balCio, SriAm.. ndang balCio… Tego teFmen kowe mingGgat ninggalke akCu AmYen pancene Sri kowe eling aCku Ndang baliGo, aku kangen setengah mCati
  • 0