Didi Kempot - Sewu siji

Intro : C Em F G C [2x] G
Cmaduh romo ibEu ngapuranen aku Fyen ono salah lCan luputku Ftak rumangsani aku Emnduweni dAmoso FNganti sDaiki isih krosGo neng dodo

*)

riCno wengi ra lali tEmansah ndedongo Fmemuji marang kang CKuoso Fmugi enggal entuEmk paring paAmngapuro Furip tetrGem ayem ugo kCanti mulyo Int : Am F G
Reff:
CNgendi onFo anak wani maraCng wong tuo Cyen ngertDi ono sewu sGiji sing wani Cngendi onFo anak lali maranCg wong tuo Cyen ngantDi ono sewu Gsiji sing lali #)F
suargo ning ndonyo
COno suGkuneAm wong tuo Gwong Kang tuhu suci CGedhe ganjarane
Int : C Em F C F Em Am F D G Kembali ke : *) Musik : Am F G Kembali ke : Reff, #) 2x
  • 0