Didi Kempot - Plong

[Intro] Em C Am Em Am D G C Am B Em C B [Verse 1]
EmPlong rasane njero dadaku, Rasane Dmak plong lego aEmtiku.. AmWis ra nyut-nyut siEmrahku, SaiAmki aku wis ora ngeEmlu..
[Verse 2]
EmPlong rasane njero dadaku, Rasane Dmak plong lego aEmtiku.. AmWis ra dag-dig-dug janEmtungku, SaiDki uwis mari kaEmngenku..
[Pre-Chorus]
RasaDne he he he, yo mak Emplong RasaDne kepiye, plong plong Emplong..
[Interlude] C Em B Em [Chorus]
RasaEmne koyo ketiban ndaAmru, Lintang kaDmulyan nibani dadaGku.. Sing laCli wis eling karo aAmku, Gelem muBlih gelem bali ning omahEmku.. C D Em Njanur guEmnung rasane nggumun setaAmun, Ora ruDgi rino wengi nggonku nyuGwun..
  • 0