Didi Kempot - Pitik kampung

[Verse]
Go warCeng bertik kampung Jago warFeng nguber uGber pitik kamCpung Go warCeng bertik kampung Jago warFeng nguber uGber pitik kamCpung
mCaaowa owas mbok jangan begitu Ojo grusah grusuh malu ah..maFlu..mas Yen krungu kancaCku malu malu malu-malu-malu
[Pre-chorus]
GDik nyedak o aku ojo mloya mlayu Terus nglimpekke Caku Tak lelo lelo ledGung Ala gandrung aku gandruGng Senadyan kowe wong kampCung
[Chorus]
Iwak ingkuFng mas, jago wareng Aku iGki isih seneng urip ijCen
Iwak ingkGung dik, dhodhone mentok Wis pantese wong lanang gandrung wong wCedok
Iwak ingkFung mas, kanggo bancakan Aku iGki durung wani pacaCran
Iwak ingkGung dik, pitike kampung Leganono atiku sing nandang wuyCung F

-

G
[Verse]
Go warCeng bertik kampung Jago warFeng nguber uGber pitik kamCpung Go warCeng bertik kampung Jago warFeng nguber uGber pitik kamCpung
[Interlude] C F G C C F G C [Verse]
Go warCeng bertik kampung Jago warFeng nguber uGber pitik kamCpung Go warCeng bertik kampung Jago warFeng nguber uGber pitik kamCpung
mCaaowa owas mbok jangan begitu Ojo grusah grusuh malu ah..maFlu..mas Yen krungu kancaCku malu malu malu-malu-malu
[Pre-chorus]
GDik nyedak o aku ojo mloya mlayu Terus nglimpekke Caku Tak lelo lelo ledGung Ala gandrung aku gandruGng Senadyan kowe wong kampCung
[Chorus]
Iwak ingkuFng mas, jago wareng Aku iGki isih seneng urip ijCen
Iwak ingkGung dik, dhodhone mentok Wis pantese wong lanang gandrung wong wCedok
Iwak ingkFung mas, kanggo bancakan Aku iGki durung wani pacaCran
Iwak ingkGung dik, pitike kampung Leganono atiku sing nandang wuyCung F

-

G
[Verse]
Go warCeng bertik kampung Jago warFeng nguber uGber pitik kamCpung Go warCeng bertik kampung Jago warFeng nguber uGber pitik kamCpung
  • 0