Didi Kempot - Piring pecah

[Intro] C G F C F G G C [Verse]
CGek apa to salaGhku Fdosa apa awaCkku DmKebangeten tenan nEmasibku KoFyo alun ing ombaking banGyu
[Pre-Chorus]
CLoro atiku iGki Fperih kaya mengkCene DmKowe lungo ninggalEmke siso sFiso tresno sing Gono dadCaku G
[Chorus]
Banyu miCli miline Fono samudCro Kowe senDeng aku sing keloGro-loro Manuk wCae isih duFwe rasa tresnCo Eling anDak bojo sing ditinGggal lungo FPiring pecah paribCasane Omah-oGmah ora ono tentreCm'e
[Interlude] F Em D G F Em D G C G [Pre-Chorus]
CLoro atiku iGki Fperih kaya mengkCene DmKowe lungo ninggalEmke siso sFiso tresno sing Gono dadCaku G
[Chorus]
Banyu miCli miline Fono samudCro Kowe senDeng aku sing keloGro-loro Manuk wCae isih duFwe rasa tresnCo Eling anDak bojo sing ditinGggal lungo FPiring pecah pariCbasane OmaGh-omah ora ono tentremFe Fm C C
  • 0