Didi Kempot - Perawan kalimantan

ENJOY! [Intro] Em C D Em (2x) (*)
Rino weEmngi tansah keliAmngan Prawan aD7yu kalimanEmtan Bantal gEmuling tak sayang sAmayang Nganti koD7yo wong kedaEmnan
Cempedak Gmas dudu nongDko biyen cedDak ora wani koEmndo neng ngopGo sliramu lunDgo ninggal muAmlih ora kondo Emkondo C D Em
(**)
Saben diEmno aku ngelaAmmun Tekan oD7mah atiku binEmgung Jane treEmsno ra wani nemAmbung Rasane D7koyo wong lingEmlung
(#)
Wangi waGngi banyune saDbun tak rewaDngi adus kungEmkum tresnaGku ra bakal aDlum tak enteAmni yen mase puEmrun
[Music] Em Am D Em D Em D Em [Chorus]
EmAduh pak e mak e aduh ati ku rinAmdu kangen tenanan kang mas ku puDlang kang mas ku muClih ning tanaEmh sebrang D Em
EmAduh pak e mak e aduh ati ku rinAmdu kangen tenanan kang mas ku puDlang kang mas ku muClih ning tanaEmh sebrang
BeEmninge banyu kaDlimantan Biyen sing tak ombCe sayang NgelingakBe nalikoC biyen kenaEmlan
(*)
Rino weEmngi tansah keliAmngan Prawan aD7yu kalimanEmtan Bantal gEmuling tak sayang sAmayang Nganti koD7yo wong kedaEmnan
Cempedak Gmas dudu nongDko biyen cedDak ora wani koEmndo neng ngopGo sliramu lunDgo ninggal muAmlih ora kondo Emkondo C D Em
[Music] Em Am D Em D Em D Em [Chorus]
EmAduh pak e mak e aduh ati ku rinAmdu kangen tenanan kang mas ku puDlang kang mas ku muClih ning tanaEmh sebrang D Em
EmAduh pak e mak e aduh ati ku rinAmdu kangen tenanan kang mas ku puDlang kang mas ku muClih ning tanaEmh sebrang
BeEmninge banyu kaDlimantan Biyen sing tak ombCe sayang NgelingakBe nalikoC biyen kenaEmlan
(**)
Saben diEmno aku ngelaAmmun Tekan oD7mah atiku binEmgung Jane treEmsno ra wani nemAmbung Rasane D7koyo wong lingEmlung
(#)
Wangi waGngi banyune saDbun tak rewaDngi adus kungEmkum tresnaGku ra bakal aDlum tak enteAmni yen mase puEmrun tak enteAmni yen mase puEmrun
IG: @gamasalah
  • 0