Didi Kempot - Penyiar radio

[Intro] D Em A D A D Em A D A [Verse]
SuaraDmu pancen penak dirungEmoke Gawe seneAng uwong sing podo mirenDgke A SuaraDmu ora biso dilaleEmkke SenajAan aku mung krungu suaranDe A
[Chorus]
Penyiar Dradio aku matur nuwuEmn karo kowe SuaraAmu kuwi pancen nyenengakDe A Penyiar Dradio aku sabendinEmo ngrungoake SuaraGmu ora biAso dilaleaDke A
[Interlude] D F#m Bm F#m Em A D Bm Em A D A [Verse]
SuaraDmu pancen penak, dirungEmoke Gawe tentrAem uwong sing podo mirenDgke A SuaraDmu ora biso dilaleEmkke SenajAan aku mung krungu suaranDe A
[Chorus]
Penyiar Dradio aku matur nuwuEmn karo kowe SuaraAmu kuwi pancen nyenengakDe A Penyiar Dradio aku sabendinEmo ngrungoake SuaraGmu ora biAso dilaleaDke A
Penyiar Dradio aku matur nuwuEmn karo kowe SuaraAmu kuwi pancen nyenengakDe A Penyiar Dradio aku sabendinEmo ngrungoake SuaraGmu ora biAso dilaleaDke A
[Outro] D Em A D D
  • 0