Didi Kempot - Penyanyi

[Intro] F G C F C [Verse]
Bisaku Cyo mung menyaDmnyi GKanggo wong sing tak tresCnani AAdol sworo ora iDmsin tak lakoni NgGanti kapan aku ora ngCerti.Fm. C Aku nyanCyi lagu iDmki GLagu sworoning aCti AGolek pangan kanggo nyamDmbung umur iki RasGane nganti garing lambeku iCki G C
[Chorus]
Lagu iCki lagu naDmsibe uripku GLagu iki lagu tanCgise batinku.. CAku nyanyi karo nanDmgis mbrebes mili RasaFne nganti gGaring lambeku Ciki.. Yo mung giCtar sing ngancaDmni GNulis lagu rino Cwengi.. ATanganku nulis manut Dmkarepe ati Lagu iGki kanggo wong sing tak tresCnani..
[Interlude] Cm G Cm C Fm G# G C G [Chorus]
Lagu iCki lagu naDmsibe uripku GLagu iki lagu tanCgise batinku.. CAku nyanyi karo nanDmgis mbrebes mili RasaFne nganti gGaring lambeku Ciki.. Bisaku Cyo mung menyaDmnyi GKanggo wong sing tak tresCnani AAdol sworo ora iDmsin tak lakoni NgGanti kapan aku ora ngCerti..
[Outro] Em F G C G C
  • 0