Didi Kempot - Pasar klewer

[Intro] G D D G G D D G D [Verse 1]
SinGgosaren coyudan, dadi pusat pertokoan Wayah sore rame teAmnan, cilik gede podo kumpul, rambut dowo nganti gundhul persis koyDo warung gaGul..D.
[Verse 2]
Ireng putGih nganti pirang, do melu model sekarang jarene kemajuAman, dandanane gal ugalan, polahe ora karuhan e…e e Dkoyo wong edGan
[Interlude] Am D G [Chorus]
Ning paGsar klewer kutho solo jare blonjo pamite G/Bkok ngumbah motDo pasaDre iye..iye…rame tenan sek desekan, nanging jo nganti grayangGan D Ning paGsar klewer kutho solo kowe rugi tiwas teG/Bko ora blonjDo pasaDre iye…iye…komplit tenan pengin opo ning kono mesti oGno
[Interlude] C G Am D G C G Am D G [Verse 2]
Ireng putGih nganti pirang, do melu model sekarang jarene kemajuAman, dandanane gal ugalan, polahe ora karuhan e…e e Dkoyo wong edGan
[Chorus]
Ning paGsar klewer kutho solo jare blonjo pamite G/Bkok ngumbah motDo pasaDre iye..iye…rame tenan sek desekan, nanging jo nganti grayangGan D Ning paGsar klewer kutho solo kowe rugi tiwas teG/Bko ora blonjDo pasaDre iye…iye…komplit tenan pengin opo ning kono mesti oGno
[Outro]
(Pasar klewDer kutho soGlo) (pancen kDondang kaloGko) (pasar klewDer kutho soGlo) (kulo nontDon pancen nyoGto)
  • 0