Didi Kempot - Parangtritis

Intro: G Em C D G Em Am G D (*)
GRasane kepingin nangis yen Emkelingan parangtritis AmNeng ati koyo diDiris GNalika udan gerimis rabu wengi EmMalem kemis AmRa nyono ra ngiro jDanjimu jebul mung laGmis
(**)
AmParangtritis ning kEmono wong manis DYen eling koe rene yo geGlis AmParangtritis neng kEmono wong manis DYen eling aku kepingin nGangis
Reff:
EmOmbak gedhe katon nCgawe-awe DNelongso ning ati rasGane AmIseh kelingan tekan sepreGne D
Melodi: G Em Am D G Em D G D Repeat: (*), (**),....(*)
  • 0