Didi Kempot - Pancen jodo

[Intro] G Em Am D G D [Verse]
Opo wis gaGrise yen aku Embakal urip karo Amkowe Sanajan kerep Amtukaran nanging aDti ra nate buGbaran.D.
Seprene laGwase wong loro Emugo podho tresAmnane Bener jarene Amwong tuwo jodo kuDwi sing akeh mirip ruGpane
[Chorus]
Yen pancen wis joEmdo seneng susDah ayo disonggo wong Gloro Sopo ngerCti saiki rekoDso tembe mburi biso mGulyo...
Ojo digatekEmke..sopo wDae sing nggunem awake dGewe Yen wis joCdo mantrane mbah dukDun ra bakal biso medGhotke.D..
[Interlude] G Em Am D G D [Verse]
Opo wis gaGrise yen aku Embakal urip karo Amkowe Sanajan kerep Amtukaran nanging aDti ra nate buGbaran.D.
Seprene laGwase wong loro Emugo podho tresAmnane Bener jarene Amwong tuwo jodo kuDwi sing akeh mirip ruGpane
[Chorus]
Yen pancen wis joEmdo seneng susDah ayo disonggo wong Gloro Sopo ngerCti saiki rekoDso tembe mburi biso mGulyo...
Ojo digatekEmke..sopo wDae sing nggunem awake dGewe Yen wis joCdo mantrane mbah dukDun ra bakal biso medGhotke.D..
Yen wis joCdo mantrane mbah duDkun ra bakal biso medGhotke.D.
[Outro] Am Em G G
  • 0