Didi Kempot - Ojo lungo

[Intro] G Bm C D [Verse 1]
GDurung lego rosEmo jroning dodo CDurung mari rasane kaDngenku GLagi pethuk sak keEmdepan moto CIsih durung biso kanggDo tombo C#
[Pre-Chorus]
EmOjo ojCo oDjo lungo ningGgal aku meEmneh YCen lunGgo gowo sDisan atikuG
[Interlude] G Am Bm C G G G [Chorus]
BmRa biso akuC ora biso DNgapusi rasane atGi EmBola bali wis tak laAmlekke DMalah tansah eling waGe C D G
[Verse 2]
Sak umpoGmo kowEme mangerteni CSewu loro klumpuk dadiD siji GPirang taun nggonkuEm nutup ati CMung tekamu sing tansah takD anti
[Pre-Chorus]
EmOjo ojCo oDjo lungo ningGgal aku meEmneh YCen lunGgo gowo sDisan atikuG
[Interlude] G Am Bm C G G G [Chorus]
BmRa biso akuC ora biso DNgapusi rasane atGi EmBola bali wis tak laAmlekke DMalah tansah eling waGe C D G
[Verse 2]
Sak umpoGmo kowEme mangerteni CSewu loro klumpuk dadiD siji GPirang taun nggonkuEm nutup ati CMung tekamu sing tansah takD anti
[Outro]
EmOjo ojCo oDjo lungo ningGgal aku meEmneh YCen lunGgo….gowo Dsisan atikGu D G YCen lunGgo….gowo Dsisan atiGku
  • 0