Didi Kempot - Nyidam sari

[Intro] C F Em C [Verse]
CUmpomo sliramu sekar melati, Faku kumbang nyidam saCri. CUmpomo sliramu marGgi wong manis, aku sing bakal ngliwaCti.
[Verse 2]
CSineksen lintange luku, semono Fjanji prasetyaning atCi. CTansah kumanthil ning Gnetro rinoso, karoso rasaning nCdriyo.
[Interlude] F C G C [Chorus]
CMidero sak jagad rFoyo, kalingono wukir lan samudCro. OCra ilang memanise Gaduuh, dadi ati selawasGe C
[Verse 3]
CNalika niro ing wengi atiku. Flamlamen sito po aCyu CNganti mati ora biso laGli, lha kae lintange mlCaku
[Interlude] C F C G C [Verse 2]
CSineksen lintange luku, semono Fjanji prasetyaning atCi. CTansah kumanthil ning Gnetro rinoso, karoso rasaning nCdriyo.
[Interlude] F C G C [Chorus]
CMidero sak jagad rFoyo, kalingono wukir lan samudCro. OCra ilang memanise Gaduuh, dadi ati selawasGe C
[Verse 3]
CNalika niro ing wengi atiku. Flamlamen sito po aCyu CNganti mati ora biso laGli, lha kae lintange mlCaku
[Outro] F Em C C C
  • 0