Didi Kempot - Luntur

[Intro] Em B Em B [Verse]
BYen luntur ro wenteEmrane Ora kAmoyo yen luntur tresnEmane Tekan-tekane atiBne Koyo-koyo mung Csak sire deBwe
Ora semboBdo mbiyeEmne Saben diAmno mung tansah metukEmke Saben kepetuk tembunBge angrerepo dadio duwEme’e
[Chorus]
Ora maAmido kolomongso mung sok gaEmwe gelo EmEwo smono nganti biso ngelunturBke tresno Ditambakno mrono-mrEmene tiwas-tiAmwas ndedhowo larEmane Nanging tombo sejatBine ora liyo mung awake deEmwe B
[Interlude] B Em Am Em B Em B [Verse]
BYen luntur ro wenteEmrane Ora kAmoyo yen luntur tresnEmane Tekan-tekane atiBne Koyo-koyo mung Csak sire deBwe
Ora semboBdo mbiyeEmne Saben diAmno mung tansah metukEmke Saben kepetuk tembunBge angrerepo dadio duwEme’e
[Chorus]
Ora maAmido kolomongso mung sok gaEmwe gelo EmEwo smono nganti biso ngelunturBke tresno Ditambakno mrono-mrEmene tiwas-tiAmwas ndedhowo larEmane Nanging tombo sejatBine ora liyo mung awake deEmwe B
  • 0