Didi Kempot - Layang kangen

C Layangmu tak taFmpa wingi Ckui Wis tak wacAma apa karepe atimGu TFrenyuh ati iGki macCa tulisanAmmu RFa krasa netes eluDmh ning pipikGu
UCmpama tanganFku dadi suwiwCi Iki ugAma aku mesti enggal baGli Ning kFepiye maneGh mergCa kahanankAmu CaFh ayu entenGana tekakCu
Reff:
Ra maidCo sapa wong sing ora kFangen Adoh boDmjo pengen turu angel mereGm Ra maidCo sapa wonge ora trenyuFh Ra kepethDmuk sak wetara pengen weruGh PFercaya akGu kuaCtna atimAmu CFah ayu enteGnana tekakCu
  • 0