Didi Kempot - Lali dalane

[Intro] Am F Dm Am Dm Am F G Am [Verse]
AmBubrah saiki Gbubrah DmAjur mujur wutuh dadi peAmcah DmRusak saiki Amuwis ora genah Kowe Flali janjimu naliko niEkah…Dm E AmPisah saiki Gpisah DmAku karo kowe uwis piAmsah DmKembang sing tak taAmndur ono omah Mati Falum koyo atEiku sing Amsusah
[Interlude] Dm Am E Am [Chorus]
Am………Bm………CSaiki kowe kuwi Gtak umpamake Koyo Fwong mlaku wis Lali DalaCne Am Am………Bm………CAku dewe saiki Gparibasane Koyo Flangit ora ono bumiGne BubFrah saikCine bubrah Kowe Glali janjimu naFliko niCkah E
[Interlude] Am E Dm Am Dm Am F G Am [Verse]
AmPisah saiki Gpisah DmAku karo kowe uwis Ampisah DmKembang sing tak tanAmdur ono omah Mati aFlum koyo aEtiku sing Amsusah
[Interlude] Dm Am E Am [Chorus]
Am………Bm………CSaiki kowe kuwi Gtak umpamake Koyo wonFg mlaku wis Lali DalaCne Am Am………Bm………CAku dewe saiki Gparibasane Koyo laFngit ora ono bumine… G BFubrah saikine bCubrah Kowe lGali janjimu nFaliko nCikEahAm BuFbrah saikine buCbrah Aku kGaro kowe uwis oFra urip sak oCmah…E
[Outro] Am E Am
  • 0