Didi Kempot - Kangen kowe

[Intro] C Em F G C Em F G C [Verse]
CSepine ing wengi Emiki FAku eGling CAtiku mung tansah eEmling Fkaro koGwe AngFin parama riEmbut TanFsah ngelinCgake AFku ora baCkal laDmli karo koGwe
[Chorus]
Aku kangCen kowAme Esuk awFan wenGgi soCre Aku kangCen kowAme... Cah ayu Faku nGeng kenCe Aku kanCgen koAmwe EntenoFno sak GtekaCne Aku kanCgen koAmwe Aku kanDmgen karo Gkowe
[Interlude] C Em F G [Verse 2]
CKangen kangen Yank aEmku kangen NgenteFni kowe aku neGng kene Eling Calismu eling Empipimu Ugo eFling kuwi ayumu Gcah ayu Neng keCne kangen atiEmku kangen Mung Feling karo kowe Gcah ayu
[Verse]
CSepine ing wengi Emiki FAku eGling CAtiku mung tansah eEmling Fkaro koGwe AngFin parama riEmbut TanFsah ngelinCgake AFku ora baCkal laDmli karo koGwe
[Chorus]
Aku kangCen kowAme Esuk awFan wenGgi soCre Aku kangCen kowAme... Cah ayu Faku nGeng kenCe Aku kanCgen koAmwe EntenoFno sak GtekaCne Aku kanCgen koAmwe Aku kanDmgen karo Gkowe
[Interlude] C Em F G
CKangen kangen mas Emaku kangen NgenteFni kowe aku neGng kene
[Solo] C Em F G C Em F G Am G F Dm F G F [Chorus]
Aku kangCen kowAme Esuk awFan wenGgi soCre Aku kangCen kowAme... Cah ayu Faku nGeng kenCe Aku kanCgen koAmwe EntenoFno sak GtekaCne Aku kanCgen koAmwe Aku kanDmgen karo Gkowe
[Outro] C Am
  • 0