Didi Kempot - Kalung emas

Intro: C Em F G
CKalung emas sing Emono gulumu SaFiki wis maGlih dadi Cbiru LunDmtur koyo tresGnamu Luntur Emkoyo atAmimu F Dm Bb ..G Saiki kowe lali karo aku..
*)
CKalung emas kui Emmbiyen tak tuku Tak Fpasrahke mung Gkanggo sliCramu GeDmdhe roso tresGnaku Yo mung Emkanggo sliAmramu Ra nyoFno kowe lGali karo Caku
Reff :
GLoro atiku..atiku Amkeloro loEmro RasFane nganti Gtembus ning dhoCdo
Int. Dm G C
GNangisku iki..Mergo Amkowe sing njEmalari KebanFgeten opo Dsalahku iGki
C..Fm G Opo dosaku iki.. Musik: C Em F G C Dm G Em Am F Dm Bb G.. Kembali ke : *), Reff C..Fm G C Opo dosaku iki.. Chord by : @riyanTriy87
  • 0