Didi Kempot - Janji palsu

[Intro] F G Em Am Dm G C F G Em Am Dm D G G [Verse]
kuping iCki durung sudo runAmgu isih krunFgu malah Gtekan atikCu naDmliko kowe nguCcapake tresDnamu ning ngarepGku
[Pre-Chorus]
ning nyCatane kabeh kuwi pAmalsu wis ra podFho sing kok uGcapke mring Caku Dmawakku nganti Gkuru..aCmargo janjimu kaDmbeh kuGwi janji pCalsu G
[Chorus]
yen kowe tresCno ning opo ngelFarani Caku yen kowe setCyo ning opo nDgapusi Gaku
yen kowe senCeng ning opo lFali janjiCmu yen kowe temCen ning oDpo ninggalke aGku
Ftak enteni ning keCne ora teAmko luDmngo ninggal Glali keluarCgo G
[Interlude] C Em F G C Dm G Em Am F D G G [Pre-Chorus]
ning nyCatane kabeh kuwi pAmalsu wis ra podFho sing kok uGcapke mring Caku Dmawakku nganti Gkuru amCargo janjimu kaDmbeh kuGwi janji pCalsu G
[Chorus]
yen kowe tresCno ning opo ngelFarani Caku yen kowe setCyo ning opo nDgapusi Gaku
yen kowe senCeng ning opo lFali janjiCmu yen kowe temCen ning oDpo ninggalke aGku
Fning nyatane lungo tCekan sepreAmne lunDmgo ora Gono kabaCre
[Chorus]
yen kowe tresCno ning opo ngelFarani Caku yen kowe setCyo ning opo nDgapusi Gaku
yen kowe senCeng ning opo lFali janjiCmu yen kowe temCen ning oDpo ninggalke aGku
Fning nyatane nganti Ctekan seprAmene kowe lDmungo lali niGnggal keluarCgo
[Outro] F C Am Dm G C C
  • 0