Didi Kempot - Ilang tresnane

[Intro] C G F G C [Verse]
Tak Ctrima trimEmake Yen Fpancen ngono karGepe TenaCne batiEmnku FOra nglila Gake
[Chorus]
AmNing nyatane kEmudu koyo ngene MuFgo mugo Gbener pilihaCne C G
CWis ilang tAmresnane Wis Emlali piye sumpaFhe GNaliko kCae..
AmNing saiki kok Emngene dadine TresnaFmu jebul mung ono lamGbe Mung ono lCambe..
[Interlude] Em F G C F G C Am Dm G C C G C [Chorus]
AmKlopo sing tak tandur Limang Emtaun sing kepungkur Uwis thFukul godonge Gwis dadi Cjanur JaAmnur sing semampir Ono ing Emngarep omahmu Nanging Fsing nyanding kowe dudu Gawakku Dudu aCku…
[Outro] Em F G C C
  • 0