Didi Kempot - Iki weke sapa

[Intro] C F C G C G [Verse]
Wong Cyen lagi gandrung Ra perduli mbledhose gunuGng Wong Gyen lagi naksir Ra perduli yen perang nuklCir
NadCyan lagi bokek Direwangi nretek nretFek Jarene wis joCdo Opo oGpo duwe’e wong loCro
Wong yCen lagi kepiket Ra perduli ndunyo kiamGat Wong Gyen lagi nyenengi Ra perduli lagi inflaCsi
NadCyan ra duwe duwit Direwangi kredat kreFdit Jarene wis joCdo Opo oGpo kudu wong loCro
[Interlude] F C G C [Chorus]
(irung mCbangir, weke sopo mas?) irung mbangir yo duwekGmu (lambe tiGpis, weke sopo mas?) lambe tipis yo duwe’Cmu (janggut nyaCthis, weke sopo mas?) janggut nyathis, yo duwekGmu (bangkekaGne, weke sopo mas?) bangkekane, yo duwekCmu
(iki piye iki piCye mas, weke sopo mas?) mestine ono sing duGwe (iki piye iki piGye mas, weke sopo mas?) mestine ono sing nduCwe (iki piye iki piCye mas, weke sopo mas?) mestine ono sing duGwe (iki piye iki piGye mas, weke sopo mas?) mestine ono sing nduCwe
[Outro] C G C Am Dm G C G C G
  • 0