Didi Kempot - Ikhlas

[Intro] Am Dm Am A Dm E Am [Verse]
Trimo Ammundur timbang loro Dmati Tak oyaEko wong kono wis Amlali PanAcen wis nasibku Dmini Nandur beEcik tukule kok dilarAmani
Trimo nAmgalah aku wis ra beDmtah Tak tangiEsono malah mung gawe suAmsah KarAepe wis ngajak piDmsah Karo aEku wis ra karep omah-oAmmah
[Interlude] Dm C E Am F G Am A [Chorus]
NaDmngis aku isin senaAmjan loro ing batin Aku Elilo pisah kanti lahir baAmtin..
[Interlude] Dm E Am A
TreDmsno sing ngrembuyung saiki Amwis dadi garing Aku liElo pisah kanti lahir baAmtin
[Verse]
Trimo Ammundur timbang loro Dmati Tak oyaEko wong kono wis Amlali PanAcen wis nasibku Dmini Nandur beEcik tukule kok dilarAmani
Trimo nAmgalah aku wis ra beDmtah Tak tangiEsono malah mung gawe suAmsah KarAepe wis ngajak piDmsah Karo aEku wis ra karep omah-oAmmah
[Interlude] Dm C E Am F G Am A [Chorus]
NaDmngis aku isin senaAmjan loro ing batin Aku Elilo pisah kanti lahir baAmtin..
[Interlude] Dm E Am A
TreDmsno sing ngrembuyung saiki Amwis dadi garing Aku liElo pisah kanti lahir baAmtin
[Outro]
Aku liElo pisah kanti lahir baAmtin..A..
  • 0