Didi Kempot - Hello sayang

[Intro] C C7 F Dm G C F C [Verse]
helGlo sayCang kepiye C7kowe kabaFrmu hello sayGang opo isih eling suCaraku F
suGwe tenCan rasane C7ora keteFmu kowe karo aDmku Gwis suwe ora ketemCu Gm
[Chorus 1]
rungokCno iki laFguku ing dina ulang tahCunmu senadjan kowe adGoh karo aku aku tetep tresno sliCramu Gm
[Verse 2]
aku rCa bisa lalFi nganti tekaning pCati aku aku aGku terus kelingan dina ulang tahunmu sCayang F G
[Interlude] C C7 F Dm G C F C [Verse 2]
suGwe tenCan rasane C7ora keteFmu kowe karo aDmku Gwis suwe ora ketCemu Gm
[Chorus]
rungokCno iki laFguku ing dina ulang taChunmu senadjan kowe adGoh karo aku aku tetep eling slirCamu Gm
aku Cra bisa laFli nganti tekaning pCati aku aku aGku terus kelingan dina ulang tahunmu sCayang F C
  • 0