Didi Kempot - Gusti ora sare

[Intro] Em Em Em B Em Bm Dm D Am B [Verse]
EmBejo ciloko Amsoro lan mukti Amwis ginaris kang Emdumadi CLoro ati iki kowe sing natoni Ben tak tAmompo lelakBon iki
EmGusti ra sare Amtansah ngulatke AmTutugno anggoEmnmu ngece ACti seje lambe sing tok ucapake OrBa nyono ngene dEmadine D
[Chorus]
GGustDi ora sareC GNgerti sakkabeDhe GGustDi ora sareC GNgerti saknyotoDne
[Pre-Chorus]
Sing salEmah akDu oCpo koweG Sing salEmah akDu CopDo kowGe
[Interlude] Em Bm C B [Pre-Chorus]
EmSing sDalahC aku opGo kowe Sing salEmah akDu CopDo kowGe D
[Chorus]
GGustDi ora sareC GNgerti sakkabeDhe GGustDi ora sareC (Gusti ra sare) GNgerti saknyotoDne
GGustDi ora sareC (Gusti ra sare) GNgerti sa'kabeDhe GGustDi ora sareC (Gusti ra sare) GNgerti sa'nyotoDne
[Outro]
GGustDi ora sarCe (Gusti ra sare) GGustDi ora sarCe Cgusti ora sare Cgusti
  • 0