Didi Kempot - Dalan anyar

Intro: C Em F G (2X)
Ckembang tebu sing kabur kaEmnginan Fsaksi bisu sing dadi kenGangan Cprasetyamu kui mung kiEmasan Ftresnamu saiDmki wis ilGang
Reff:
neng dAmalan anyar kowe karo soEmpo aku ngeFrti dhewe neng ngarepe mGoto neng daAmlan anyar kowe karo sEmopo neng kuFlon terminal kertGonegoro ngaCwi
intro : C Em F G (2X)
kembang tCebu sing neng sawah ngEmgrudo ora gFaring senadyan mongso keGtiga tansah elCing jamane semEmono neng kuFlon terminal kertonGegoro
Reff :
neng dAmalan anyar kowe karo soEmpo aku ngFerti dhewe neng ngarepe moGto neng dAmalan anyar kowe karo soEmpo neng kuFlon terminal kertonegoGro... neng dAmalan anyar kowe karo sEmopo aku ngFerti dhewe neng ngarepe moGto neng dAmalan anyar kowe karo soEmpo neng kuFlon terminal kertonegoGro... ngCawi............
Outro : C Em F G (2X)
  • 0