Didi Kempot - Cidro 2

Intro : Em Bm C D G Em Bm Em A D G D
G Durung nganti gaBmring EmCatu sing ning Bmatiku CTego-tegane sliraBmmu EmNambahi lAmoro batinkDu
(*)
G Aku ora percoBmyo NangiEmng kabeh iki nyoBmto CCetho ning ngarepe moBmto EmYen sliAmramu Dkuwi CiGdro
(**)
Em Panas-panase Bmser ngenge kuwi C Kang nguliti awak Giki Em Nanging sek panas Bmrasaning ati NyaAmwang kedadean iDki
Musik : Em Bm C G C Bm C D G D Reff:
G Lungo awakku Dseng kudu lungo Em Timbang batinku Bmkeloro-loro C Ra bakal awakku iBmki CBali nemoni sliraDmu
G Lilo awakku iDki wes lilo Em Senajan loro Bmning jero dodo C Yen pancene uwes nBmasibku CKudu pisahan kDaro awakGmu
Int : C Bm Am G Am Bm C D G D Kembali ke : (*), (**), music, Reff Ending :
C Yen pancene uwes Bmnasibku CKudu pisahan Dkaro awakGmu
Outro : Am Bm C D G
  • 0