Didi Kempot - Bapak

[Intro] Am D G Em C D G 2x [Verse]
GRambut uwis ora ireng..uBmwis malih rupane CIreng dadi putih saGikine AmDino tambah dino..Bmumur tambah tuwo NangCing….Amkoyo-koyo ora Ddiroso
[Interlude] Am D G [Verse 2]
GNgadeg dadi cagak..nyonggo Bmpirenge anak MemCpeng kerjo..ora mikir Grogo AmParibasan umur..Bmuwis akeh cacahe NgaCnti bingung angDgonku ngitunGge
[Interlude] Am D G Em C D G Bm C D G [Chorus]
BaGpak Bapak..tekadmu Ckuwi tak puji BaDpak Bapak..kowe kGoyo senopati BaGpak Bapak..Panasmu nCgungkuli geni BaDpak Bapak..keno aGngin soyo ndadi
CSendyan uwis tuwo..Gnekad mempeng Emkerjo NyaAmmbut gawe…D.kanggo nguripi keluaGrgo
[Interlude] G C G Am Bm Em C D G [Verse 2]
GNgadeg dadi cagak..nyonggo Bmpirenge anak MemCpeng kerjo..ora mikir Grogo AmParibasan umur..Bmuwis akeh cacahe NgaCnti bingung angDgonku ngitunGge
[Interlude] Am D G Em C D G Bm C D G [Chorus]
BaGpak Bapak..tekadmu Ckuwi tak puji BaDpak Bapak..kowe kGoyo senopati BaGpak Bapak..Panasmu nCgungkuli geni BaDpak Bapak..keno aGngin soyo ndadi
CSendyan uwis tuwo..Gnekad mempeng Emkerjo NyaAmmbut gawe…D.kanggo nguripi keluaGrgo
[Outro] G Em C D G
  • 0