Didi Kempot - Banyu langit (new version)

Intro : C F C F Dm G C
CSworo angin, anEmgin sing ngreridu ati F Ngelingake Gsliramu sing tak tresnani C Pingin nangisEm ngetoke eluh neng pipi F Suwe ra weruh seGnajan mung ono ngimpi
AmNgalemo, ngalem neEmng dadaku TambanoFno roso kangen neGng atiku AmNgalemo, ngalemo nEmeng aku ben raF adem kesiraGm udaning dalu
C Banyu langit Emsing ono duwur kayangan F Watu gede kalGingan mendunge udan C Telesono atiEmne wong sing kasmaran F Setyo janji Gseprene tansah kelingan
[Reff:]
AmAdeme gunung meraEmpi purba Melu Fkrungu swaramu nGgomongke lopo AmAdeme gunung meraEmpi purba Sing nenFg langgran GwonosarCi Yogyakarta
Int : C Em F G Am Em F Dm G
JaAmnjine lunganEme ra nganti suwe suwe PamitF esuk lunganeG ra nganti sore JaAmnjine lungaEm ra nganti semene suwene Nganti Fkapan tGak entenCi sak tekane
C Udan grimiEms telesono klambi iki F Jroning dodo ben Gra garing ngekep janji C Ora lamisEm gedene nggonku nresnani F Nganti kapan akGu ora biso lali
Kembali ke : Reff Outro : C Em F G C *Kuncinya kita naikkan 1 nada
  • 0