Didi Kempot - Banyu langit

[Intro] A# D# A# D# Dm Cm F A# [Verse]
A# Sworo angin aDmngin sing ngreridu ati D# Ngelingake sliFramu sing tak tresnani A# Pingin nangis ngeDmtokke eluh neng pipi D# Suwe ra weruh seFnajan mung ono ngimpi
NgaleGmmo ngalem ning dadaDmku TambaD#nono roso kangen ning Fatiku NgaleGmmo ngalemo ning akDmu ben ra D#adem kesiram udaFning dalu
A# Banyu langit sing Dmono duwur kayangan D# Watu gede keFlingan mendunge udan A# Telesono atiDmne wong sing kasmaran D# Setio janji seFprene tansah kelingan
[Chorus]
AGmdeme gunung merapi Dmpurba Melu D#krungu suaramu ngoFmongke opo AdeGmme gunung merapi Dmpurba Sing neng D#langgran WonoFsari YogA#yakarta
[Interlude] A# Dm D# F Gm Dm D# Cm F [Chorus 2]
JanjiGmne lungane ra Dmnganti suwe suwe Pamit D#esuk lungane ra ngFanti sore JanjiGmne lunga ra nganDmti semene suwene Nganti D#kapan tak enFteni A#sak tekane
[Verse 2]
A# Udan grimis teDmlesono klambi iki D# Jroning dodo ben Fra garing ngekep janji A# Ora lamis geDmdene nggonku nresnani D# Nganti kapan aFku ora biso lali
[Chorus 3]
AGmdeme gunung merapi Dmpurba Melu D#krungu suaramu ngoFmongke opo AdeGmme gunung merapi Dmpurba Sing neng D#langgran wonoFsari YogA#yakarta
JanjiGmne lungane ra Dmnganti suwe suwe Pamit D#esuk lungane ra ngFanti sore JanjiGmne lunga ra nganDmti semene suwene Nganti D#kapan tak enFteni A#sak tekane
[Outro] A# Dm D# F A#
  • 0