Didi Kempot - Awu merapi

[Intro] G D C G Am D G Em Am D G D [Verse]
G…Nengendi Kudu DLungo …NalCiko Putihe AwuG tibEmo Tilas LaAkumu Soyo ora KetoDro... G...Nengendi kudu MDlaku NuCruti kareping AGtiku Am…Tak gegem gegayuGhan Lan imEmpenku Senajan Cabot sikilDku tak Nggo LEmumaku
[Interlude] G D C Am G Am G Em Am D G D [Chorus]
G…Mawa sing abang ing DPucuk Merapi Udan Cawu seprene sing dadiG SeksiD…. G…Setu pahing sing dadi DPangeling eling Eling sliCramu naliko tak DSanding CUwis sewindu aku nggoGleki SliraEmmu Rino wCengi...ora KeteDmu... nCengendi papaGn lan DunungmEmu Yen keteCmu Ebo Dbungahing AtGikuD..
[Intrtlude] G D C G Am D G Em Am D G D G [Verse]
G...Nengendi kudu MDlaku NuCruti kareping AGtiku Am…Tak gegem gegayuGhan Lan imEmpenku Senajan Cabot sikilDku tak nggo LEmumaku
[Interlude] G D C Am G Am G Em Am D G D [Chorus]
G…Mawa sing abang ing DPucuk Merapi Udan Cawu seprene sing dadiG SeksiD…. G…Setu pahing sing dadi DPangeling eling Eling sliCramu naliko tak DSanding CUwis sewindu aku nggoGleki SliraEmmu Rino wCengi...ora KeteDmu... nCengendi papaGn lan DunungmEmu Yen keteCmu Ebo Dbungahing AtGikuD..
  • 0