Didi Kempot - Aku dudu raja

[Intro] C G# Fm G C Fm G C G [Verse]
Aku panCcen wong sing Gtuno aksCoro Ora biso nulis, ora biso moFmco Nanging aGti iki isih nduwe roso Roso tresG#no koyo tumpGrape manungCso Aku pancCen uwong cilik Grakoyo Crojo Biso mangan wae aku uwis Fmtrimo Nanging aGti iki isih nduwe roso Jroning G#batin sak tenaGne pengen kCondho
[Interlude] Fm G C [Chorus]
PuFmpus godhong gedhang Ajang pincuk saiki wGis ra keliCngan BitGing pringe garing Mbok apuG#si awakku Gyo nganti gerCing
[Interlude] Fm G C [Chorus]
KlaFmras godhong gedhang Sing tak gagas saiki Gwis ra keliCngan TiwGas ketiwasan Melu nanG#dur tresno aGku ra kedumCan
  • 0